Select Page

La regidoria de Medi Ambient ha preparat una eixida familiar per a conéixer les particularitats de la platja fòssil i l’aflorament volcànic de Cap Negret. L’activitat combinarà explicacions de la geòloga Anna Madina amb contes, històries i jocs per a xiquets a càrrec de Projectes Educatius Altea.

La ruta eixirà el pròxim diumenge 20 de juny a les 10 hores des de la casa Villa Gadea en direcció a El Perret, roca d’interés geològic .Seguidament, el grup es dirigirà cap a la Cala del Soio amb parades al búnquer de la Guerra Civil i la platja fòssil.

Durant el transcurs, es contaran contes i histories per a xiquets que expliquen els valor mediambientals d’alguns elements com la prada de posidònia, l’entorn del Parc Natural de Serra Gelada o l’illa de l’Olla.

Una vegada arriben a la Cala del Soio, el grup es dividirà. Com explica l’edil de Medi Ambient, Jose Orozco, “l’activitat està centrada en l’aflorament volcànic i el recent nomenament com a monument natural, però també amb la intenció de fomentar els valor mediambientals amb tallers per a xiquets”. Per als adults assistents, les explicacions d’Anna Medina continuaran aprofundint en la importància de l’espai natural.

Per a participar en els tallers, cal reserva la plaça per telèfon al 604 40 02 13.

Pin It on Pinterest