Select Page

El Consell Municipal de xiquets i xiquetes, ha entregat aquest matí els premis a l’esforç acadèmic del curs 2021-2022 en el Centre Social d’Altea. Aquests guardons, destaquen l’esforç dels xiquetes i xiquetes i és atorgat pels membres del Consell.

El regidor d’Educació, Miguel de la Hoz, va donar la benvinguda a l’alumnat i va entregar els diplomes en acte “Premis Esforç Acadèmic”: “És una alegria que es duga a terme de nou aquest acte on concedim el premi a l’esforç acadèmic a set alumnes de la nostra localitat. Hui és un dia molt important per a ells, ja que, es reconeix tot el seu treball i dedicació. Ho celebrem hui conjuntament amb els seus professors i les seues famílies”.

El lliurament de premis s’ha realitzat per part dels xiquets i xiquetes membres del Consell que han destacat les raons que els han impulsat per a triar a cadascun dels seus companys. Els premiats en educació prevalguera han sigut: Youssef Samyr Torres del CEIP Altea La Vella; Cristina Ganser Martínez del CEIP L´Olla; Eduardo Simeón Ontaneda Pocube del CEIP Garganes; Amaia García Berebguer del CEIP Blanquinal i Diego Fernández Gadea del CEIP Els Gires. En Educació Secundària els xiquets guardonats han sigut: Manuel Calvo Triguero de l’IES Bellaguarda i Karen Dayana Pita Pinilla de l’IES Altaia.

“Animem a continuar a l’alumnat seguir amb aqueixa constància. Moltes felicitats a totes i tots”, va postil·lar Miguel de la Hoz, regidor d’Educació.

El premi es concedeix entre l’alumnat de sisé de primària i quart d’ESO, atenint que finalitzen un cicle educatiu.

Després de l’acte de lliurament de premis s’ha constituït el nou Consell Municipal de xiquets i xiquetes; com cada any, és necessari renovar part del Consell perquè hi ha alumnes que han canviat de primària a secundària o finalitzat la seua etapa educativa. El Consell està construït per dos alumnes de cada CEIP de cinqué i sisé de primària. I per quatre alumnes representants dels IES. Els professors que formen part són: Mª Carmen Ródenas, directora del CEIP Altea la Vella i el director de l’IES Altaia, Manolo Montoya. L’edil agraeix la seua ajuda i col·laboració.

El mandat dels membres del Consell té una duració de dos anys.

Pin It on Pinterest