Select Page

Seran dies no lectius el 7 de desembre i el 18 de març per al pròxim curs escolar

La regidora d’Educació, Xelo González, va presidir ahir la reunió del Consell Escolar Municipal que va comptar amb la presència dels equips directius dels centres educatius públics d’Altea d’Educació Infantil, Primària, Secundària i AMPAS. El consell va aprovar els dies no lectius per al curs 2023/2024 que seran el 7 de desembre i el 18 de març de 2024.

“Aquests dies se sumaran als declarats com a festivitat local que seran el dilluns 25 i dimarts 26 de setembre de 2023. I el 29 de gener com a festivitat d’Altea la Vella, a més dels dies ja coneguts com a festivitat nacional i autonòmica”, ha informat l’edil, Xelo Gonzalez.

D’aquesta manera, el curs escolar 2023-2024 s’iniciarà, per a Educació Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat, el dia 11 de setembre de 2023 i finalitzarà el dia 21 de juny de 2024. Els períodes de vacances d’aquest curs seran els següents: vacances de Nadal: des del 23 de desembre de 2023 al 7 de gener de 2024 i les vacances de Pasqua: des del 28 de març al 8 d’abril de 2024. ´

Durant aquest curs escolar no seran lectius els dies festius següents: 9 d’octubre, Dia de la Comunitat Valenciana; 12 d’octubre, Festa Nacional d’Espanya; 1 de novembre, Festa de Tots els Sants; 6 de desembre, Dia de la Constitució; 8 de desembre, Dia de la Immaculada Concepció; 19 de març, Dia de San José i l’1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors.

Pin It on Pinterest