Select Page

Seran en els centres CEIP Blanquinal i CEIP Garganes per al pròxim curs 2022/2023

El Consell Escolar Municipal celebrat el passat 28 de març, va aprovar la creació de dues noves aules d’infantil de 2 anys a Altea. Una classe es condicionarà en el CEIP Blanquinal i una altra en el CEIP Garganes.

“És una gran notícia ja que facilitarà l’escolarització dels xiquets i xiquetes de 2 anys de la nostra localitat, a més, d’ajudar a les mares i als pares amb la conciliació familiar” va comentar Vicenta Pérez, regidora d’Educació i presidenta del Consell Escolar

Respecte a l’aula del col·legi Garganes, l’Ajuntament sol·licitarà un permís provisional a la Conselleria, ja que, després de la visita dels tècnics i el regidor d’Infraestructures, Diego Zaragozí, al centre es va considerar viable l’actuació necessària però precisa de més temps per a executar-se i no estarà prevista l’1 de setembre. Des del Consell Escolar Municipal aproven la proposta, sempre que esta, complisca amb els requisits i condicions establides en la normativa vigent per a impartir aquest tipus d’ensenyament.

D’altra banda, la nova aula infantil de 2 anys del CEIP Blanquinal tan sols requeria una intervenció mínima, i per tant, estarà acabada per a l’inici del pròxim curs escolar.

“Cada any remetem a Conselleria el cens dels xiquets de la localitat per a establir l’arranjament escolar, i esta, veia necessari ampliar l’oferta d’aules de 2 anys, amb la finalitat de cobrir la demanda i contribuir a la conciliació familiar a Altea”, ha finalitzat Vicenta Pérez, regidora d’Educació.

Pin It on Pinterest