Select Page

La regidora d’Hisenda, Xelo González, recorda a la població que el període de pagament voluntari dels impostos municipals, com ara l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, finalitza el proper dilluns 14 de juny.

Com recorda l’edil, són diverses les formes de pagament existents, per Internet amb targeta, a la seu electrònica amb identificació digital o mitjançant la banca electrònica; per telèfon, facilitant el CSV que figura en el rebut, cridant al 965 292 000 en horari de dilluns a divendres de 08 a 21h; en les pròpies oficines de SUMA i en caixers automàtics del Sabadell, Eurocajarural, Caixa Ontinyent i Caixa Popular. A més, pot realitzar el pagament d’impostos, taxes i multes amb un document de pagament de SUMA a les entitats col·laboradores: Sabadell, Caixa Rural Central, Caixaltea, Caixapetrer, Caixa Popular, Grup Coop. Cajamar, Caixa Ontinyent, Caixacallosa i Eurocaja Rural.

Una vegada conclòs el període de pagament voluntari, s’apliquen recàrrecs i altres despeses. En este primer període de pagament estan al cobrament l’IVTM, les taxes de guals i de recollida de residus, entre d’altres ingressos públics.

 

Pin It on Pinterest