Select Page

El dimarts dia 1 de juny, la regidoria de Participació Ciutadana ha participat en les jornades YouthPB sobre pressupostos participatius i joves organitzades per Medialab de la Universitat de Granada. Les xerrades estan dirigides a estudiants de l’àmbit administratiu, professionals de l’educació, investigadors i tècnics de participació ciutadana de tot el país.

“Els organitzadors es van posar en contacte amb nosaltres fa vora un any perquè l’Ajuntament d’Altea compartira les bones pràctiques desenvolupades als Pressupostos Participatius del 2019, els quals van ampliar la implicació de població en un 23%, més significatiu entre la gent més jove”, explica l’edil de l’àrea Maria Laviós.

Durant l’encontre, realitzat via Zoom, l’Ajuntament d’Altea i Ágora infantil, van compartir les seues estratègies, ferramentes i experiències respecte al bon desenvolupament dels pressupostos participatius.

Pin It on Pinterest