Select Page

Des de la Regidoria d’Esports, l’edil Pere Barber ha donat a conèixer l’oferta dels Cursos Esportius d’Estiu, que enguany recull tretze modalitats: natació, iniciació a vela, rem de banc fix, paddle surf-caiac-sup step, futbol, futbol sala bàsquet, handbol, pilota valenciana, gimnàstica rítmica, hapkido i taekwon-do.

El període d’inscripcions romandrà obert del 7 al 25 de juny. L’elecció dels cursos es realitzarà per ordre d’inscripció. La matrícula, de 15,68 euros, s’abonarà una sola vegada a l’Ajuntament d’Altea. El preu dels cursos variarà en funció de la modalitat triada. A partir del segon curs es podran aplicar descomptes. El pagament dels cursos que no s’efectue de forma directa al monitor, podrà fer-se mitjançant autoliquidació en entitat bancària adherida; amb targeta de crèdit o dèbit en les oficines de la regidoria; o telefonant al 965 841 334.

La clausura dels cursos serà el divendres 27 d’agost a les 20:00 hores a la Ciutat Esportiva d’Altea.

Per a més informació i inscripcions els interessats hauran de dirigir-se a les oficines del Centre Cultural Juvenil (Ciutat Esportiva) o mitjançant correu electrònic altea.deportes@cv.gva.esjuventudydeportes@altea.es, de dilluns a divendres, de 8:00 a 14:00 hores.

 

Pin It on Pinterest