Select Page

Les inscripcions començaran el dilluns 3 de juny.

Des del 3 al 19 de juny romandrà obert el període d’inscripcions als Cursos Esportius d’Estiu 2024, l’àmplia oferta dels quals inclou 20 modalitats diferents. Així ho informa l´edil d´àrea, Sara Soler.

Com explica la responsable municipal d’Esports, “les inscripcions s’han de dur a terme a les oficines d’Esports del Centre Juvenil, de dilluns a divendres, en horari de 08.00 a 13.30 h, o per correu electrònic a esports@altea.es  entre el 3 i el 19 de juny”. Les inscripcions es formalitzaran una vegada signada i pagada la sol·licitud d’inscripció.

En esta edició s’ofereixen 20 modalitats esportives diferents que són: Natació, Natació Sincronitzada, Iniciació a la Vela, Rem de Banc Fix, Paddle Surf, Caiac de Mar, Futbol, Futbol Sala, Bàsquet, Handbol, Pilota Valenciana, Vòlei, Hípica , Gimnàstica Rítmica, Hapkido, Jiu Jitsu, Capoeira, Taekwon-do ITF, Tennis de Taula, Tennis i Pàdel. Ha revelat la regidora d’Esports, que apunta que “l’elecció de la modalitat esportiva que es vol practicar serà per ordre d’inscripció fins a esgotar les places disponibles, ja que en alguns esports les places són limitades”.

Segons els detalls aportats per Soler, el cost de la matrícula és de 15,68€ i esta només s’abona una vegada, independentment del nombre d’esports a què s’inscriga el participant. El preu dels cursos és l’estipulat a cadascun.

“La clausura dels curs tindrà lloc el 30 d’agost a les 20:00h a la Ciutat Esportiva”, avança l’edil d’Esports, que anima els xiquets i xiquetes del municipi a participar en els Cursos Esportius d’Estiu “perquè a més de practicar esport, permeten fer amics que comparteixen aficions i passar un estiu molt divertit”.

Per a més informació telefoneu al 965 84 13 34 de dilluns a divendres, en horari de 8 a 13:30h.

Pin It on Pinterest