Select Page

L’Ajuntament subvencionarà el transport als empadronats a Altea en el viatge familiar a Andorra

El Club Esquí Nieve Altea, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, ha presentat la nova oferta de viatges a la neu per a aquesta temporada. Enguany s’ofereixen quatre viatges: un a Vaquèira Beret, un altre a Andorra, un tercer a Grandvalira i finalment, un a Val Thorens, que tal com ha explicat la regidora d’Esports, Sara Soler, ja està complet.

“Cada any el Club se supera amb la seua oferta de viatges a la neu, una excel·lent iniciativa a la qual continuarem donant suport des de la Regidoria d’Esports ja que dona l’oportunitat a tota la ciutadania de practicar aquest esport d’hivern amb un preu molt accessible. Enguany, a més, com a novetat per als empadronats a Altea hi haurà un descompte de 60 euros, l’equivalent al transport, en el viatge a Andorra, que és el viatge familiar. D’aquesta manera ajudem en la mesura que siga possible al fet que els alteans i alteanes puguen anar a la neu i practicar un esport que no és possible practicar en la nostra zona”, ha comentat Sara Soler, regidora d’Esports.

Tal com ha explicat el responsable del Club Esquí Nieve Altea, enguany la campanya és molt més completa. El primer viatge serà en el pont de desembre, als Alps, i ja està complet. El 21 de gener el viatge serà a Vaquèira Beret que pràcticament està complet també.

Grandvalira és l’estació triada per al viatge del 4 de febrer; aquesta és l’estació més gran de tot el Pirineu i està pensat per a esquiadors de nivell mig-alt, perquè és una escapada que no porta classes d’esquí.

Finalment, el 25 de febrer serà el viatge a Andorra dissenyat per a tots els públics, perquè siga un viatge familiar. Aquest viatge és el que compta amb transport subvencionat i dins del preu té inclòs les classes d’esquí, les dietes completes i el transport. Només caldria pagar, qui no ho tinga, el material d’esquí i se li gestionaria amb preus molt competitius.

Pin It on Pinterest