Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha anunciat una segona convocatòria mensual del Curs de Primers Auxilis, que ha preparat juntament amb Creu Roja i que està dirigit a joves de 16 a 30 anys. “Com ha tingut tan bona rebuda durant les anteriors convocatòries, hem volgut preparar una edició extra perquè cap interessat es quede sense plaça”, destacava la regidora.

El curs és totalment gratuït i compta amb certificació oficial. S’impartirà en la seu de Creu Roja d’Altea, el dia 5 de juny, en horari de 09:00 a 14:00 hores. Les places són limitades i acceptades per ordre d’inscripció. Les persones interessades a participar hauran de fer arribar la seua sol·licitud al correu electrònic de joventut@altea.es o per telèfon al 627 47 20 83.

“Aquest curs extra es fa per la quantitat de gent inscrita i que, amb les limitacions d’aforament, no podem convocar en una sola data. A més, creiem que servirà als i les joves d’Altea per treballar aquest estiu en sectors relacionats”, afegeix Lloret.

Pin It on Pinterest