Select Page

La regidora de Joventut, Marta Lloret, ha anunciat la posada en marxa de la sisena edició del Curs de Primers Auxilis, que ha preparat juntament amb Creu Roja i que està dirigit a joves de 16 a 30 anys. “Com ha tingut tan bona rebuda durant les anteriors convocatòries, no hem volgut parar de fer aquest curs i, per aquesta raó, tindrem una edició al mes”, destacava la regidora.

Este curs és totalment gratuït i compta amb certificació oficial. S’impartirà en la seu de Creu Roja d’Altea, el dia 29 de maig, en horari de 09:00 a 14:00 hores. Les places són limitades i acceptades per ordre d’inscripció. No obstant això, es tindran en compte els noms en llista d’espera per si hi hagués cap baixa o per tindre’ls en compte a la següent edició. Les persones interessades a participar hauran de fer arribar la seua sol·licitud al correu electrònic de joventut@altea.es o per telèfon al 627 47 20 83.

“Per a la Regidoria de Joventut i per a mi, personalment, és un curs molt important per l’homologació posterior i perquè demostrem, una vegada més, que els i les joves som el present i futur, estem al costat de la gent i seguirem estant en l’àmbit sanitari”, conclou l’edil.

Pin It on Pinterest