Select Page

A partir de la proposta del Consell de Xiquets i Xiquetes, la regidoria d’Educació ha presentat les activitats nàutiques dirigides a l’alumnat dels diferents centres educatius de la localitat. Concretament, els beneficiaris seran aquells qui cursen 6é de primària i 4t d’ESO, coincidint amb la finalització de cicle.

L’edil de l’àrea, Vicenta Pérez, ha explicat que l’objectiu és que els joves “gaudisquen d’una jornada de convivència i, sobretot, que puguen participar tots”. Els Consellers van aprovar l’opció de realitzar esports nàutics perquè “no sempre estan a l’abast de totes les famílies”. “No volem que cap estudiant es quede sense participar per motius econòmics, un dels pilars bàsics de l’educació pública i gratuïta”, va afegir.

Per una banda, el Club Nàutic d’Altea oferirà una eixida en grup a vela amb monitor a bord i pràctiques de caiac i padelsurf. Álvaro Arroyo, en representació del club esportiu, ha destacat que en tot moment se seguiran protocols de seguretat contra la Covid que inclouen “circuit de no encreuament, grups bambolla diferenciats i distància interpersonal durant la permanència a terra”.

Per altra banda, Alessandro Porta, de La Bocana Sailing Point, ha explicat que els alumnes practicaran caiac i padelsurf per grups amb torns d’una hora cadascun. De la mateixa manera, “es respectaran les mesures que ja s’estan aplicant als centres, mantenint els grups establits a les aules”.

Ambdues entitats coincideixen en el fet que les activitats nàutiques permetran als joves descobrir disciplines esportives noves, gaudir de l’entorn marítim alteà i eixir de la zona de confort que mantenen.

Pin It on Pinterest