Select Page

L’Ajuntament d’Altea, a través de la regidoria de Projectes Europeus, regida per Maria A. Laviós, i l’IES Bellaguarda, que forma part del projecte europeu d’Escoles Ambaixadores del Parlament Europeu, n’han preparat una sèrie activitats per celebrar el Dia d’Europa, 9 de maig.

Com explica l’edil, la celebració començarà amb l’obertura de la jornada a la Plaça de l’Ajuntament a les 10h, amb música en directe i on els alumnes de l’IES Bellaguarda realitzaran una sèrie de manifestacions en pro d’Europa i els ODS, l’any que se celebra l’Any Europeu de la Joventut.

En nom de l’Ajuntament, Laviós ha posat èmfasi en la importància d’este sector de la societat a l’hora de donar veu als objectius de desenvolupament sostenible en el marc de la UE.

Maria A. Laviós ha remarcat que, “l’any Europeu de la Joventut, la Unió Europea ha duplicat el pressupost per als Erasmus, per això estem d’enhorabona, ja que des de l’oficina alteana de Projectes Europeus sempre hem apostat per l’Euromunicipalisme i és clar, animem tothom a celebrar el dia d’Europa”.

A les 11h, a l’IES Bellaguarda, els alumnes faran lectura d’un manifest i des de l’Institut mateix es connectarà amb joves d’altres països”; ha detallat la regidora de Projectes Europeus.

A més, a partir de les 12:00h les xarxes socials de l’IES Bellaguarda i d’Euro Altea, difondran la campanya “Joves i ODS”.

 

Pin It on Pinterest