Select Page

L’edil d’Infraestructures, Diego Zaragozí i la regidora de Turisme, Xelo Gonález, han recollit hui les cinc banderes blaves que l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) ha concedit a les platges del municipi d’Altea. Les platges de Cap Blanc, La Roda i El Espigó han sigut novament les guardonades i quant a ports, han sigut el Club Nàutic d’Altea i  el Port Esportiu  Deportivo Marina Greenwich els que han mantingut aquest distintiu.

Les banderes blaves, són un dels més importants reconeixements de les platges i ports. L’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor promou i reconeix els esforços públics i ciutadans per a complir els criteris exigits per Bandera Blava de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i seguretat.

L’acte de lliurament de les banderes blaves s’ha realitzat aquest matí en el Club Nàutic Dehesa de Campoamor i ha comptat amb la consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà i l’alcaldessa d’Oriola, Carolina Gracia.

La Comunitat Valenciana compta enguany amb dues banderes blaves més que en l’edició anterior, 139 platges i 19 per a ports esportius. És la comunitat amb més banderes blaves en platges del país.

“Estem orgullosos de veure com el treball té el seu recompensa i Altea manté l’estat de qualitat, neteja i seguretat de les seues platges i ports tal com demostren aquestes banderes que són també un important incentiu per al turisme”, ha declarat l’edil d’Infraestructures i responsable de platges Diego Zaragozí.

Pin It on Pinterest