Select Page

El regidor de Sanitat José Luís León Gascón valora molt positivament el transcurs de la primera jornada en aquest nou espai

A les 15.00 hores del dimarts 25 de maig donava inici en el Centre Juvenil d’Altea el procés de vacunació massiva contra la COVID-19. El regidor de Sanitat, José Luís León Gascón, indica que “aquesta jornada ha transcorregut amb total normalitat gràcies a la coordinació que tenim amb el Centre de Salut i la col·laboració de Creu Roja Altea i DYA”. Aquesta setmana està previst inocular més de mil dosis en la localitat.

Amb el Centre Juvenil com a nou punt de vacunació es podrà agilitar el procés, “complint amb l’estratègia establida des de Sanitat, sempre seguint les pautes d’edat i tipus de vacunes concertades”, ha explicat León Gascón. María Teresa Hernández, coordinadora d’Infermeria del Centre de Salut d’Altea aconsella “que la gent acudisca a l’hora marcada en la seua cita, per a evitar esperes innecessàries o aglomeracions”.

D’altra banda, l’edil recorda que l’únic mitjà oficial per a notificar les cites és mitjançant un SMS. I afig que “és molt important estar atents als missatges per si hi ha canvis d’última hora”. M.T. Hernández, assenyala que “qui considere que ja hauria d’estar convocat i no haja rebut la cita ha de dirigir-se al Centre de Salut per a comprovar si les seues dades són correctes i li donarem una data perquè vengen a vacunar-se quan siga possible”.

Les dades de la targeta SIP també es poden actualitzar en l’enllaç: http://coronavirus.san.gva.es/es/web/vacunacion/datos-contacto

Pin It on Pinterest