Select Page

El Centre Juvenil albergarà unes jornades d’oci cultural dirigides a públic infantil i adolescents. Dotze hores a partir de les 10 del matí del dissabte 20 de novembre amb diferents activitats que inclouen tornejos, demostracions i estands de venda.

Segons els detalls aportats per la regidora de Joventut, Marta Lloret, “durant tot el dia, en la primera planta de l’edifici se celebrarà un torneig del popular bloodbowl, un joc de miniatures de Warhammer basat en el futbol americà. Al mateix temps, en la planta baixa tindrem demostracions de jocs de taula durant tot el dia, una àmplia ludoteca de l’Associació Drac amb novetats en el sector i una sala dedicada al joc de rol amb sessions diferenciades per a xiquets i joves”.

Entre la programació infantil, a les 12 hores donarà inici un torneig de pitchcar, un joc de xapes que emula carreres de cotxes pensat per als més xicotets. Els participants han de tindre entre 3 i 10 anys.

A la vesprada, i per a públic en general, es duran a terme dos tornejos més. El primer, un Eurogame lleuger; i un altre de Plaskk, un joc d’habilitat de futbol.

Lloret anima a visitar l’espai i participar de les activitats, ja que “l’última edició de 2019 va tindre molt d’èxit. Van vindre moltíssimes famílies a compartir temps, espai i jocs. Pensem que és una activitat perfecta per a passar-ho bé en família o amb amics des d’un oci saludable, divertit i educatiu”.

Pin It on Pinterest