Select Page

La passada setmana, el despatx d’Alcaldia va rebre a la nova junta directiva de la Federació d’Associacions de Joves Empresaris de la Província d’Alacant, Jovempa. En representació de l’equip de Govern, van estar presents l’alcalde d’Altea, Jaume Llinares; el regidor de Comerç, Miguel de la Hoz; i la regidora de Foment de l’Ocupació, Mari Laviós.

La cita va ser una oportunitat per a presentar els nous membres de l’equip directiu de Jovempa i, així, “afermar la relació amb l’Ajuntament per a preparar noves sinèrgies mitjançant el foment d’esdeveniments i activitats formatives per impulsar també aquelles que es relacionen amb  l’Economia Taronja a Altea, prenent-la com a model de desenvolupament on la diversitat cultural y la creativitat ens ajudaran a la transformació social i econòmica al nostre municipi”, explica Laviós.

Per la seua part, de la Hoz ha puntualitzat que “els joves son el motor de les noves maneres de fer en el sistema econòmic, també des de xicotets comerços a nivell local”.

Pin It on Pinterest