Select Page

Aquesta modificació modifica els llocs per a ajustar-los a les necessitats del Consistori i adequar-los al treball que realitza cadascun

L’Ajuntament d’Altea ha celebrat hui el seu ple ordinari, en ell s’ha aprovat, per unanimitat, la modificació parcial de la Relació de Llocs de treball per a ajustar-los tant a les necessitats del Consistori com al treball realitzat per cadascun, modificant horaris i retribucions. Aquest canvi entrarà en vigor aquest mes.

“Els llocs de treball no són una cosa estàtica, la RPT ha de canviar-se tenint en compte les necessitats de l’Ajuntament i escoltant sempre els treballadors, perquè l’hem pactada amb els seus representants en la taula de negociació”, ha comentat Rafael Ramón Mompó, regidor de Recursos Humans.

La nova RPT afecta a les valoracions de huit llocs de treball, que es veuen incrementades, i es crea una nova plaça de professor per a l’escola d’adults. Se suprimeix el lloc de treball ordenança‐cap de subalterns, que passa a incrementar la dotació de conserge.

Finalment, es creen dos nous nivells, el nivell J10 “Jornada normal més guàrdia localitzable 365 dies/any‐ Jornada ampliada” i el nivell J11 “Treball per torns tancat incloent nits i festius – Jornada ampliada” en atenció a l’informe d’intendent cap de la Policia Local d’Altea, perquè la Policia Local d’Altea realitze una jornada de treball de 40 hores setmanals, de forma i manera permanent, indistintament del sistema de treball que realitze.

També s’ha aprovat per unanimitat el reglament municipal del servei Menjar a casa, un programa impulsat per la Generalitat Valenciana i que a partir d’ara passarà a gestió municipal. Aquest reglament regula el servei, la llei d’aplicació, horaris, compatibilitats i tarifes ateses les diferents persones beneficiàries. Un reglament que millore i facilite el servei a tota la ciutadania.

“Menjar a casa és un servei que contribueix a una nutrició adequada per a persones amb diversitat funcional, persones majors o dependents. Aquests menjars, que es distribueixen per les cases dels usuaris, adaptades a les seues necessitats, contribueixen a millorar la seua qualitat de vida i la nova gestió, per part de la Regidoria de Benestar Social, la farà més pròxima a l’usuari”, ha explicat el regidor de Benestar Social, José Luis León Gascón.

L’edil ha finalitzat agraint el treball del departament de Benestar Social. “Treballem perquè aquest servei arribe a tota la ciutadania, i cap persona que el necessite, independentment, de la seua situació econòmica, puga accedir a ella. No volem que cap alteà o alteana es quede sense un plat calent en la seua taula”, ha conclòs José Luis León Gascón.

Pin It on Pinterest