Select Page

El Ple ordinari de l’Ajuntament d’Altea ha aprovat hui la modificació de la Relació de Llocs de treball (RPT) que té com a objectiu optimitzar el funcionament de l’Ajuntament, millorar les condicions de treball de diferents llocs laborals i crear noves figures com la de Tècnic General de l’Administració en Patrimoni i la d’agent d’Ocupació i Desenvolupament Local.

La creació de la figura de TAG de Patrimoni i Externs s’encarregarà de la gestió i control del patrimoni; l’assessorament a les àrees de Comerç, Turisme, Cultura, Festejos, Educació, Conservatori, Serveis Socials, Esport, Comunicació i Seguretat Ciutadana i suport a Recursos Humans, Secretaria i Estadística. Aquest lloc de grup A1, serà cobert mitjançant Concurs General.

L’agent d’Ocupació i Desenvolupament Local és l’altre lloc de nova creació les labors de la qual seran les de foment de l’ocupació en el municipi i la realització de projectes que contribuïsquen a l’efectiva racionalització i modernització de l’estructura comercial.

El lloc de zelador d’obres, passarà ara a denominar-se inspector de carrer, es manté la mateixa valoració del lloc, però la denominació d’inspector de carrer és més concorde a les seues funcions de control, alçaments d’acta i inspecció

A més, s’estableix una reordenació de diferents llocs de prefectura, canvis de denominació i categoria, la supressió de determinats llocs i la reconfiguració d’uns altres.

 

Premis a estudiants

D’altra banda, el ple ha reconegut i felicitat a l’alumnat premiat els premis extraordinaris a l’excel·lència acadèmica de xiquets i xiquetes de Primària i Secundària, dotats de 100 i 200 euros, respectivament.

Els xiquets premiats de Primària són alumnes dels centres del CEIP Blanquinal, CEIP Garganes, CEIP Les Rotes i El Planet. En el cas de secundària són tres alumnes de l’IES Altaia i de l’IES Bellaguarda.

L’últim punt s’ha aprovat la Declaració Institucional amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista que es va celebrar el 25 de novembre.

En el text s’acorda establir mecanismes de reconeixement del problema de la violència masclista, comprometre’s a continuar prenent mesures contra la discriminació per raons de gènere i de l’enfortiment del compromís amb el Pacte d’Estat.

Pin It on Pinterest