Select Page

El dimecres 4 i dijous 6 de maig del 2021, l’Ajuntament d’Altea, a través dels seus departaments d’Educació i Projectes Europeus, al costat de l’I.E.S Bellaguarda, han participat en les Jornades organitzades per Cefire Alacant per a l’intercanvi i difusió de bones pràctiques Erasmus+.

La regidora d’educació Vicenta Pérez va donar la benvinguda a les jornades. EuroAltea, representada per la regidora Maria Antonia Laviós, i l’I.E.S Bellaguarda, han compartit les seues experiències en projectes Erasmus+ com YOUROPE, Level Up o mobilitats per a joves com a Stop Diabetes o We need to Talk entre moltes.

Entre els participants han assistit diferents centres educatius on han compartit experiències en projectes europeus Erasmus+ i Etwinning. Aquesta última pretén formar als joves europeus emprant la tecnologia de la informació i comunicació.

Laviós ha presentat el recorregut i experiència d’EuroAltea dins d’Erasmus+ així com les noves mobilitats que s’esperen realitzar de cara al 2021. “EuroAltea ha ajudat molts joves a millorar la seua formació i conéixer noves experiències a Europa, i continuem treballant perquè cada vegada siguen més joves els i les que es puguen beneficiar dels avantatges de les mobilitats, pràctiques, voluntariats i projectes europeus”, conclou l’edil.

Pin It on Pinterest