Select Page

L’Ajuntament d’Altea, amb l’alcalde Diego Zaragozí al capdavant, ha rebut dos grups de 8 i 5 professores d’Educació Infantil procedents dels municipis serbis Zajecar i Aleksandrovac. Professores que, durant els dies 23 i 29 de novembre, han visitat el centre educatiu Les Rotes per fer un intercanvi de bones pràctiques.

Durant la recepció també hi van estar presents els regidors de Projectes Europeus i d’Educació, Germán Manjón i Xelo González, acompanyats per la tècnica responsable de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament, EuroAltea, Paloma Verdú.

La visita de la delegació sèrbia es realitza dins de dos projectes del programa europeu Erasmus+, “Digital Jump – Beyond the Walls” i “Digital Gamification”, dirigits a l’adquisició de bones pràctiques a l’àmbit educatiu.

En este cas, a més, els projectes esmentats tenen per finalitat apropar Sèrbia, en la condició d’Estat candidat, a la resta de països de la Unió Europea, de cara a la seua futura incorporació.

Les professores participants a la trobada han pogut conèixer de la mà de Maria Isabel Berenguer Domenech, directora del CEIP Les Rotes i de Pepi Gomis Ripoll, tutora de 5è curs i encarregada de les TIC del mateix centre, la formació educativa espanyola; alhora que han compartit la metodologia i activitats pròpies del sistema educatiu. El projecte s’ha centrat a analitzar diferents pràctiques innovadores a l’ensenyament, com són la creació de podcasts i la gamificació digital.

Mitjançant este intercanvi de bones pràctiques, Altea continua confirmant la seua aposta pels projectes i la col·laboració a nivell europeu, el foment de la innovació, la pluralitat i la diversitat cultural, alhora que crea nous llaços i assenta les bases de futures col·laboracions.

Per a més informació sobre els programes i projectes gestionats des de l’Oficina de Projectes Europeus de l’Ajuntament, EuroAltea, podeu contactar al correu europa@altea.es, o seguir-la a @euroaltea.

Pin It on Pinterest