Select Page

Els próxims dies dimarts 18 i dimecres 19, Altea acollirà les jornades Terra Innovadora, organitzades per la FVMP i la Direcció General d’Innovació de la Generalitat Valenciana. Unes jornades interessants adreçades a tot el personal dels ajuntaments -càrrecs electes i personal tècnic-, gràcies a les quals podrem identificar els principis fonamentals de la innovació a l’àmbit municipal comptant amb diferents experiències de territoris diversos. Així ho ha donat a conèixer la regidora de Participació Ciutadana, Maria A. Laviós.

En este segon any de la convocatòria es compta amb un programa molt interessant que servirà de jornada d’intercanvi d’experiències municipals. Una àgora on conèixer i entendre diferents casos d’èxit innovadors en diferents àrees de gestió municipal que poden servir per als nostres ajuntaments. Ha explicat Laviós.

A més a més, amb l’objectiu de facilitar l’assistència s’ha posat en marxa un servei de bus des de València per a ambdós dies per a traslladar als assistents.

Programa de les jornades

18 DE OCTUBRE

09:00 – Inauguració a càrrec de Sònia Tirado, Directora General d’Innovació de la Generalitat Valenciana; Diego Gómez, vicepresident de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies i el primer tinent d’Alcalde d’Altea Diego Zaragozí.

10:00  Comunitats energètiques locals

11.30  Pausa Cafè

12.00  Gestió cultural innovadora 13:00

19 D’OCTUBRE

09:00  La importància de la innovació en la gestió de projectes europeus – Regeneració de barris mitjançant l’economia creativa.

10:00 Gestió innovadora de residus urbans, taula moderada per Diego Zaragozí

11:30 Pausa Cafè

12:00 Ciberseguretat a les administracions locals

13:00 – Urbanisme innovador. Participa Imma Orozco, Secretària autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge i modera Maria A Laviós, regidora de l’Ajuntament d’Altea.

14:00 – Tancament Marian Campello, SA d’Innovació i Transformació Digital

Més  informació i programa complet a https://pim.fvmp.es/terra-innovadora/

 

Pin It on Pinterest