Select Page

La gimnasta alteana Aida Gómez es classificava, dissabte passat a Alfafar, per al campionat nacional de Gimnàstica Rítmica en categoria Juvenil després de realitzar amb precisió el seu exercici de maces i aconseguir el tercer lloc.

Segons la seua entrenadora, Verónica Bódalo, “ha sigut una competició que hem reprès amb moltíssima il·lusió, treball i esforç. No ha sigut un camí fàcil però una vegada més ho hem aconseguit; hem aconseguit que Altea torne a nomenar-se en un campionat important com és el Campionat d’Espanya que reuneix gimnastes de tot el territori nacional”.

Un intens cap de setmana a Alfafar per a les gimnastes alteanes, ja que diumenge es celebrava el Trofeu Federació, en què Altea estava present amb un duo Aleví compost per Iraya Molina i Antonella Collados. Estes gimnastes van aconseguir el 3 lloc després de realitzar un bon exercici.

Tant Bódalo com l’edil d’Esports, Pere Barber, han volgut felicitar públicament a estes gimnastes alteanes pels seus èxits del passat cap de setmana, molt significatius després de l’aturada sofrida per l’esport a conseqüència de la COVID-19. Una pandèmia que ha obligat a un esforç més per les restriccions sanitàries que han hagut de complir les esportistes.

Pin It on Pinterest