Select Page

Altea ha acollit la sisena prova de la Lliga SUMA de rem 2020-2021 amb el XIX Trofeu de Rem Club Nàutic d’Altea. Les regates s’han desenvolupat al llarg de tot el matí del diumenge 18 d’abril i en elles han participat més de 16 clubs de tota la Comunitat Valenciana.

La prova, organitzada pel Club Nàutic d’Altea, la Federació Autonòmica de Rem de la Comunitat Valenciana ha comptat un any més amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altea, la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant. Més de 500 remers van participar en aquest trofeu que ha sigut decisiu perquè els equips sumen els últims punts classificatoris de cara a les últimes regates de la lliga.

L’orografia de la badia d’Altea finalment ha permés que el camp de regates estiguera a resguard dels vents regnants en la zona i s’han pogut completar totes les mànegues programades. La mar ha estat plana i a penes sense ona durant gran part del matí, la qual cosa ha facilitat la labor a l’organització.

Els primers classificats de cada categoria han rebut un trofeu especial dissenyat i elaborat per l’artista alteà Eugeni Mira. Al lliurament de trofeus ha assistit Vicente Llorca, vocal de clubs de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana, Alejandro Ruíz, president de la Federació de Rem de la Comunitat Valenciana i en representació de la Junta Directiva del CN Altea, Joaquim Such.

El Club Rem Dénia tornava a brillar en la categoria veterà femení classificant-se en primera posició, repetint el triomf aconseguit en l’anterior regata celebrada a Benidorm. El seu equip veterà masculí es feia amb el bronze. Per part seua, el Real Club Nàutic de Torrevieja es feia amb l’or en la categoria cadet masculí.

Si hi ha hagut un club que ha destacat en aquesta setena regata de lliga ha sigut el RCR Alacant qui pujava al pòdium en cinc de les set categories disputades. Alçant-se a més campions en les categories cadet femení, veterà masculí, absolut femení/masculí i juvenil femení.

La lliga SUMA és una de les competicions de rem de banc fix més importants del panorama nacional. Els més de 500 esportistes que competeixen cada any fan que el rem valencià es consolide com un dels esports tradicionals més importants de la Comunitat Valenciana.

Pin It on Pinterest