Select Page

L’edil d’Esports, Pere Barber, fa lliurament dels guardons

La vela ha sigut la protagonista en la badia d’Altea aquest cap de setmana amb la celebració del Open Bahía de Altea que ha reunit els millors regatistes de tota la Comunitat Valenciana de vela lleugera. Els regatistes del Club Nàutic s’han alçat amb set podis. Els guardons van ser entregats per l’edil d’esports, Pere Barber.

Els esportistes que van pujar al podi van ser Clara Shopie García amb el primer lloc en Sub16 femenina i tercer lloc en sub18 femenina en ILCA 4, Jorge Santos segon en Sub16 i en ILCA 4. Guillermo Suárez es feia amb el primer lloc en Sub17 masculí en ILCA 6, Gonzalo Suárez amb tercer absolut en ILCA 7, Carmen García i Alfonso Amillo segons en 420 i Jose Sánchez i Carlos Gastaldi segons en Flying Dutchman.

“Una vegada més el nostre Club Nàutic demostra la qualitat dels seus regatistes que continuen pujant al podi i sumant èxits en tota mena de regates i competicions. La vela és un dels esports característics de la nostra localitat i des de la Regidoria d’Esports continuem amb el nostre suport a l’esport nàutic com a agent turístic i social de la nostra localitat”, ha comentat Pere Barber, regidor d’Esports.

Aquesta ha sigut la segona prova de 2023, puntuable per al rànquing autonòmic. La regata ha tingut un alt nivell competitiu amb l’assistència a l’esdeveniment de regatistes internacionals procedents de Suïssa, Bèlgica, Anglaterra, Estònia, Itàlia i Ucraïna. Per segon any consecutiu la regata va comptar com a patrocinador amb Dictum Abogados.

Pin It on Pinterest