Select Page

El pròxim 10 d’abril marca el retorn de Palau Altea a l’activitat regular amb una programació variada amb la presència de grans artistes per a aquesta temporada

Després d’un període marcat per les restriccions relacionades al context de crisi sanitària provocada per la COVID-19 que han afectat profundament el desenvolupament normal de les activitats d’artistes, promotors i teatres, Palau Altea Centre d’Arts comença la primavera amb una programació carregada de grans espectacles. Tenint sempre la seguretat com una prioritat, es mantindrà una proposta diversa i preparada per a tots els qui gaudeixen d’este espai.

Durant el mes d’abril l’escenari de Palau Altea s’omplirà de música i màgia amb diferents jornades pensades en tota la família. Año Zero es presenta el 10 d’abril, dia en què tres amigues inseparables protagonitzen una funció plena de música, històries reals i sobretot Rock and roll. El 12 d’aquest mes gaudirem d’El llegado del León, un concert tribute a El Rey León que dóna vida en l’escenari a aquest clàssic del cinema animat. Però sens dubte l’actuació de Ara Malikian, acompanyat del pianista Iván “Melon” Lewis és un dels espectacles més esperats d’aquesta temporada. El carismàtic interprete es presentarà el 24 d’abril en una doble funció que permetrà a tots gaudir del mundialment reeixit violinista.

La programació contínua el 2 de maig amb El musical de la granja, una funció especial per als més xicotets en la qual podran riure, ballar i cantar sense parar. Els amants del teatre tindran una cita imperdible el 14 de maig amb Llevame hasta el cielo que reuneix en l’escenari a Lolita Flores i Luis Mottola interpretant la reeixida obra de Nacho A. Llorente.

Res més que sorpreses esperem per als dies 22 i 23 de maig en què El Lamentable circo de Raúl Cimas y la orquestina del pirata prenguen l’escenari del Palau. Després de diferents reprogramacions el públic del teatre podrà finalment gaudir de Michael’s Legacy el pròxim 29 de maig. Homenatge a Michael Jackson que reuneix el millor del seu repertori al costat d’una espectacular banda en viu. Tancarem el mes amb El mundo de Fantasía, un musical amb veus en directe en què gaudiràs d’una funció plena dels personatges més emblemàtics del cinema animat.

Com a espectacle de tancament per a aquesta primavera, un especial concert per als amants de la música i el rock. El último tributo, que ret homenatge a la banda El último de la fila es presenta el pròxim 12 de juny.

Tots els detalls de la programació amb dates, horaris i preu d’entrades es poden consultar a través de la nostra pàgina web i les xarxes socials.

Pin It on Pinterest