Select Page

Diana Rey i Ferran Cortés seran les noves incorporacions de l’emissora municipal

Ràdio Altea ha presentat aquest matí les diferents novetats que s’estrenen el mes vinent de novembre. L’edil de Comunicació de l’Ajuntament d’Altea, Pere Barber, ha explicat els canvis més importants que s’han produït en la graella de Ràdio Altea: “hem treballat molt en els últims mesos per a portar una programació molt variada”. D’altra banda, el regidor ha assegurat sentir-se satisfet amb les noves incorporacions, els locutors Diana Rey i Ferran Cortés, ja que “es tracta de dues persones amb molta vocació amb el món de la ràdio i la comunicació, i, a més, han sigut locutors d’aquesta casa en el passat”.

“La nostra intenció era estrenar la nova temporada el mes de setembre, però per diferents circumstàncies no va poder ser. Tenim dues noves incorporacions, Diana Rey, que ja es va incorporar a mitjan 2022 i Ferran Cortés que s’ha incorporat aquest dilluns per a cobrir la jubilació del nostre ex company Javier Sáenz. A més, recuperarem els dissabtes en directe als matins i s’aniran alternant els tres companys de la ràdio local”, explicava Barber.

El coordinador de Ràdio Altea, Paco Lloret, s’encarregarà de tota l’actualitat informativa del municipi amb els butlletins horaris de les 9.00, 11.00, 12.00, 17.00 i 18.00 hores; l’informatiu de les 13.30 hores; el resum de la jornada a les 21.00 hores i la secció “Altea a Debat”, els divendres a les 12.00 hores.

La programació matinal començarà amb “Al Mati Diana” que augmentarà una hora més, de 8h a 10h. A més, els dilluns tornarà “La Plaça dels Esports” amb tota la informació esportiva dels clubs i esportistes de la localitat, totes dues seccions dirigides per Diana Rey. D’altra banda, el magazine “A Trossos i Mossos” augmentarà la seua duració a tres hores, 10 a 13 hores. I s’ha recuperat el contingut propi a la vesprada que serà dirigit per Ferran Cortés, que s’emetrà de 18.00 a 19.00 hores. Serà un espai que acompanyarà als oïdors amb bona música i tota l’actualitat del dia.

L’emissora continuarà amb la seua programació pròpia com “El Guix”, secció que obri la ràdio als col·legis i instituts de la localitat, que aquesta temporada compleix 10 anys en antena, els dimarts de 13.00 a 13.30 hores; “Vente Conmigo” presentat per Teresa Martinic, amb el seu horari de dijous de 19:00h a 20:00h; “El Temporal” amb Ángel Aparicio, tots els dimarts, de 19.00 a 20.00 hores; “Toxicosmos” de la mà de Juan Carlos Mataix, els dimecres de 22.00 a 00.00 hores, “Road’n’Roll” amb Víctor Zalaya, els dijous de 20.00 a 21.00 hores i “Vora Mar” amb Rifi, els dimarts de 20.00 a 21.00 hores.

Ràdio Altea continuarà col·laborant amb la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes emetent els seus programes habituals, “El Rall”, un programa setmanal realitzat per la Xarxa amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies on es repassa l’actualitat dels municipis valencians d’una manera pròxima, rigorosa, diversa i plural. Canviarà de franja horària, el programa serà de 16.00 h a 17:30h, de dilluns a divendres. I segueixen els programes de la Xarxa com: “El Musiquer”, “De Viatge”, “El Vaixell” i “Motor a Punt” entre altres més.

L’edil de l’àrea, Pere Barber, finalitzava: “esperem que aquesta nova programació siga del gust de tots, intentarem entretindré a la ciutadania i acostar la ràdio als comerciants locals perquè la nostra ràdio torne a ser l’emissora de tots els alteanos i alteanas”

 

Pin It on Pinterest