Select Page

La Regidoria de Benestar Social i Majors d’Altea arranca 2023 amb la seua programació d’activitats de ball per a persones majors. Tal com ha anunciat el regidor José Luis León Gascón, les activitats començaran demà dia 6 de gener amb la celebració de la “Nit de Reis”, en la qual els assistents podran degustar el tradicional tortell acompanyat de xocolate calent.

A partir del 15 de gener, el CEAM acollirà aquesta activitat, que és gratuïta i permet gaudir de la música en directe des de les 18.30 fins a les 20.00 hores. “Els diumenges de ball van dirigits a totes les edats i públic en general, encara que majoritàriament, a les nostres persones majors”, ha comentat l’edil de Benestar Social i Majors.

A més, la regidoria ha programat balls especials amb motiu de dates destacades durant l’any. En aquest sentit, se celebrarà un ball el 14 de febrer amb motiu del dia dels enamorats i el diumenge 26 de febrer amb motiu dels Carnestoltes. En tots dos casos, la sessió de ball inclourà també berenar i refrescos per als assistents. També hi haurà ball extra a l’abril amb motiu del Dia de la Mona i Sant Vicent, els dilluns 10 i 17.

José Luis León Gascón afig que “són propostes dirigides a la salut, tant física com cognitiva, dins de la programació de la Xarxa Salut. La demanda dels balls dels nostres majors fa que aquestes activitats es convertisquen en una vesprada molt social i divertida”. El regidor recorda que “la proposta és participativa des del minut un i que la Dj Lucía no sols posarà música de tots els temps i moments, també anima la vesprada amb coreografies divertides i fàcils de seguir el ritme”.

 

 

Pin It on Pinterest