Select Page

La Regidoria de Cultura d’Altea, davant la volta a la rutina, vol recordar a la ciutadania els diferents canals de difusió de què disposa l’àrea per a acostar-los l’agenda i les diferents activitats que es realitzen en la localitat cada mes.

“Els canals són tres, perquè cada persona puga triar el que li resulte més còmode i així no perdre’s res, rebran l’agenda mensual amb cada activitat que realitza la Regidoria, la manera de comprar les entrades etc”, ha comentat la regidora de Cultura, Pepa Pérez.

La ciutadania pot inscriure’s a través de WhatsApp i rebrà els anuncis amb una periodicitat de 2 a 10 dies. Se li manarà l’agenda cultural i podrà sol·licitar que se li envie per categories. Per a això hauran de guardar-se el número 685 01 01 01 en els contactes, enviar la paraula “ALTA” a aqueix número i seguir les instruccions que se li enviaran.

Telegram és un altre dels canals de difusió, amb una periodicitat d’enviament d’informació cada 10 o 15 dies. Per a això, des del propi mòbil s’haurà de fer clic en https://t.me/alteacultural i una vegada dins punxar a unir-se.

Finalment, es podran subscriure per E-mail en el qual els enviaments tindran una periodicitat de 15 a 30 dies. Per a això cal punxar aquest enllaç i seguir les instruccions: https://altea.us18.list-manage.com/subscribe?u=82c8f3be9b1beb4422b48eaf4&id=8026ff04be.

Tota la informació dels serveis de difusió es pot consultar en: https://www.alteacultural.com/alertes/.

 

Pin It on Pinterest