Select Page

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha felicitat en persona als alumnes de l’IES Altaia que en el matí de hui estan participant a la final de la X Olimpíada de Filologia Catalana organitzada per la Universitat d’Alacant des d’un aula de les instal·lacions de Formació de Persones Adultes. L’edil els ha desitjat sort minuts abans que donara inici esta final.

En esta final, els aspirants compten amb 45 minuts per respondre a una bateria de preguntes tipus test que han de respondre de forma individual i el temari està relacionat amb els continguts de l’assignatura de valencià, llengua i literatura que trobaran a la Prova d’Accés a la Universitat.

Esta Olimpíada concedeix 3 premis en metàl·lic per als que guanyen, a part d’un reconeixement a l’esforç i interès per als participants.

A l’acabar la prova, el lliurament de premis serà on line i des de la regidoria, “els tenim preparat un detall per transmetre’ls l’orgull de la regidoria per la seua participació, independentment que guanyen o no un premi”; ha indicat l’edil Vicenta Pérez.

Els 23 alumnes alteans participants estan sent acompanyats per la seua professora en la matèria Rut Bono.

Pin It on Pinterest