Select Page

L’IES Altaia ha acabat el seu projecte educatiu ‘AltaiActua’ en el qual han participat nou departaments i tot l’alumnat del centre que tenia com a objectiu la sensibilització dels xics i xiques sobre les migracions forçades i millorar la integració dels alumnes migrants en la comunitat educativa del centre.

Durant el primer trimestre, els diferents cursos han realitzat activitats d’investigació sobre el fenomen migratori en les seues diferents manifestacions. La segona fase ha consistit en l’organització d’un festival solidari – Boig Festival – que els ha permés treballar en equip i la gestió de totes les seues fases de desenvolupament. La seua celebració, que va tindre lloc el passat 17 de juny, va recaptar 1.100 euros que van ser destinats a l’associació d’ajudes per al refugiat ACNUR.

El regidor d’Educació, Miguel de la Hoz, va expressar la seua satisfacció pel desenvolupament d’aquest projecte educatiu en el qual ha col·laborat l’Ajuntament. “Cal donar l’enhorabona a tots els participants, a la direcció i docents de l’IES Altaia, a tots ells pel treball al llarg de l’any. També és de justícia agrair la col·laboració de Protecció Civil, El Cantó del Palasiet i Borpe”. Per a l’edil, aquesta iniciativa comptarà amb tota la col·laboració de l’Ajuntament en l’esforç col·lectiu que es consolide per als següents cursos.

Pin It on Pinterest