Select Page

Dilluns passat, la responsable municipal de l’Oficina de projectes Europeus, EuroAltea, Maria A. Laviós i la tècnica de l’àrea, Paloma Verdú, mantenien una reunió amb les professores de l’IES Altaia, Victoria Vaquer, Ana Moreno i Àngels Roig, amb l’objectiu de fomentar la col·laboració entre el centre educatiu i el consistori.

Segons ha explicat l’edil, “un dels objectius de la reunió ha sigut informar l’IES Altaia sobre les mobilitats Erasmus+ i els projectes europeus en què el centre es pot implicar perquè els estudiants i professors tinguen a la seua disposició l’oferta i les oportunitats que des d’EuroAltea es brinden als joves alteans”.

“A més, s’ha ofert al centre la possibilitat d’acollir cursos com ara el de Free You; un curs en què es mostra als assistents com detectar notícies i informació falsa que es difon a les xarxes socials”. Ha afegit Maria A. Laviós.

“Des d´EuroAltea, volem que cada vegada més joves visquen l´experiència de les mobilitats i projectes europeus. Amb esta reunió volem que l´IES Altaia participe més directament amb el seu alumnat i puguen beneficiar-se de l´ensenyament no formal que ofereix l´Oficina de Projectes Europeus a partir de les mobilitats i els projectes”, ha afirmat la regidora responsable de l’Oficina de Projectes Europeus.

Pin It on Pinterest