Select Page

La regidoria de Cultura posa en marxa una activitat anomenada “Club de Lectura Matèria de Bretanya” de Carmelina Sánchez-Cutillas, que tindrà lloc el proper 23 de març a la Casa de Cultura a les 18:00h. Així ho dóna a conèixer l’edil responsable d’àrea, Aurora Serrat.

Com explica la regidora, “l’any de l’escriptora valenciana, hem organitzat una activitat de lectura i posterior posada en comú d’una de les obres destacades de la literatura valenciana de la s.XX com és Matèria de Bretanya, tan vinculada al nostre municipi “.

Serrat ha indicat que es tracta d’una activitat gratuïta a la qual s’han d’inscriure prèviament els interessats a participar-hi. La inscripció ha de materialitzar-se en bit.ly/clubmateria o telefonant  al 965.842.853.

L’activitat comptarà amb la participació de Carme Navarro Dolz, especialista en clubs de lectura. En el transcurs de l’activitat, els participants tindran l’oportunitat d’expressar la seua visió sobre Matèria de Bretanya.

La responsable municipal de Cultura anima a la lectura i participació en este Club de Lectura “perquè és una magnífica oportunitat que ara tenen els alteans i alteanes d’aprofundir en Matèria de Bretanya i la seua autora, Carmelina Sánchez-Cutillas, que va voler deixar testimoni a la mateixa de la seua infància i joventut a Altea i que aporta un retrat de la vida al municipi dels anys 30 i 40 del passat segle”.

Finalment, Aurora Serrat informa que La Biblioteca Pública Municipal posa a disposició dels interessats a participar el préstec de l’obra per a la seua lectura.

Pin It on Pinterest