Select Page

El campus va tindre lloc del 19 al 22 d’abril

El campus València C.F Clínic Altea ha comptat amb la participació aproximada de 80 xiquets i xiquetes. Els xicotets esportistes d’entre 6 i 16 anys han tingut les mateixes metrologia d’entrenaments que l’acadèmia blanc-i-negra , a més d’activitats lúdiques com a inflables o futbol bambolla. Els participants han rebut diplomes i premis en una cerimònia de clausura realitzada en este últim dia de campus a la ciutat esportiva d’Altea.

“Voldria agrair al València CF per triar el nostre municipi i a la UD Altea per efectuar els tràmits perquè este campus el puguen gaudir xiquets i xiquetes d’Altea” ha assenyalat l’edil d’Esports Pere Barber.

Per part dels entrenadors de l’acadèmia del conjunt Ché, Jose Baixauli, assenyalava que “l’experiència han sigut molt positiva i que els jugadors a part d’aprendre coneixements tècnics també han aprés valors del nostre club; com la valentia, l’esforç o el sentiment”

L’empresa organitzadora, Nitidia Sport, ha volgut agrair als treballadors del poliesportiu d’Altea per la labor i l’ajuda rebuda. El representant de l’empresa, Juan Torres, remarca: “En el Clínic l’objectiu principal és que els xiquets es divertisquen i passen una setmana agradable aprenent la metrologia del València CF”

Els xiquets i xiquetes, com Raúl, declaren “que han aprés conceptes tècnics i han millorat la seua habilitat amb la pilota”.

Pere Barber va clausurar el campus i assenyala: “per Altea és honor tindre un campus com este i esperem que en el futur els xiquets i xiquetes del municipi puguen participar en més edicions en les nostres instal·lacions esportives”

SONY DSC

 

Pin It on Pinterest