Select Page

La regidoria d’educació, encapçalada per Vicenta Pérez, torna a posar en marxa unes jornades d’orientació formativa dirigides principalment a l’alumnat dels IES del municipi. ORIENTA’T 2021 tindrà lloc els dies 1,2 i 3 de març i està dirigida a l’alumnat de 4º d’ESO i de Baxillerat dels IES Altaia i Bellaguarda.

Com ha explicat a regidora, “l’objectiu de ORIENTA’T 2021 és oferir una ajuda especialitzada que oriente a tots els participants en la presa de decisions sobre el seu futur educatiu i professional”.

Segons ha informat la regidora, este any les jornades s’han planificat en cada un dels centres docents atenent als protocols de prevenció davant el COVID-19. Però igual que altres anys, s’oferirà un espai obert al públic en general destinat a l’orientació i la informació individualitzada. Serà a les  instal·lacions del Centre Cultural Juvenil, planta superior, en horari de 16.30h. a 19.00 h. els dies 1 i 2 de març 2021 amb cita prèvia. Esta s’haurà de demanar  al telèfon 678 813 259.

“La fira ORIENTA’T es un bon lloc on els estudiants que van a canviar de cicle poden informar-se de les opcions que tenen a la seua disposició”; ha remarcat la responsable municipal d’Educació. Àrea que, junt a les orientadores dels dos centres educatius i la direcció organitzen, en este cas, la quarta edició de ORIENTA’T.

Pin It on Pinterest