Select Page

Les Regidories d’Educació i Foment de l’Ocupació han posat en marxa una nova edició de la Fira Orienta’t que tindran lloc el 3 i 4 d’abril en el Centre Juvenil. Aquesta serà la sisena edició d’aquestes jornades d’informació i assessorament personalitzat sobres estudis, formació i eixides professionals.

Aquesta fira està especialment destinada als alumnes de 4t d’ESO o 2n de Batxillerat dels dos instituts de la localitat, l’IES Altaia i l’IES Bellaguarda que tindran visites concertades als matins de 8.00 a 15.00 hores. A les vesprades, de 16.00 a 18.00 hores, estarà obert a famílies i el públic general.

“L’objectiu d’aquesta fira, que ja celebra amb èxit la seua sisena edició, és donar-li a l’alumnat ajuda especialitzada que els oriente, els vaja guiant, per a prendre decisions sobre el seu futur acadèmic i professional”, ha comentat l’edil d’Educació, Miguel de la Hoz.

A les vesprades, a partir de les 18.00 hores la Regidoria de Foment de l’Ocupació ha organitzat xarrades i tallers sobre ocupabilitat. El dilluns, 3 abril, serà “Les claus per a superar una selecció: casos d’èxit” a càrrec dels departaments de recursos humans i captació de talent de ADDECO, Hotel Meliá Villa Aitana i Labora.

El dimarts a la vesprada serà el torn de “Estic treballant! Tota una experiència” a càrrec de representants experts en relacions laborals de CCOO i UGT. “Uns tallers en els quals persones que treballen dia a dia en la captació de talent i contractació d’empleats ens explicaran les seues experiències”, ha comentat la regidora de Foment de l’Ocupació, Mari.A. Laviós.

Pin It on Pinterest