Select Page

La fira tindrà lloc el 28 de febrer i 1 de març en el Centre Juvenil d’Altea

La regidora d’Educació, Vicenta Pérez, ha inaugurat aquest matí la nova edició de la ‘Fira ORIENTA’T’, unes jornades d’orientació formatives dirigides principalment a l’alumnat dels IES del municipi, amb l’objectiu d’ajudar els estudiants a decidir el seu futur professional. La Fira estarà hui i demà per als estudiants dels instituts amb un horari de 9.00 a 15.00 hores. A la vesprada, de 16.00 a 18.00 hores, estarà oberta per al públic en general.

“És la cinquena edició que fem de la fira i enguany tornem a la presencialitat que aportarà un ambient diferent i pròxim, a més, d’oferir als estudiants informació de primera mà per part dels especialistes” ha assenyalat l’edil, Vicenta Pérez

Aquestes jornades pretenen ajudar sobretot alumnes que estiguen cursant 4t d’ESO o 2n de Batxillerat en els IES Altaia i Bellaguarda. Ja que, són cursos on l’alumnat ha de decidir el seu futur professional. No obstant això, ORIENTA’T també estarà oberta per a qualsevol persona que necessite orientació formativa o professional.

Els estands de la “Fira Orientat’t V” estan aconsellant a l’alumnat a través de professionals sobre diferents formacions laborals. Alguns d’aquests estudis són els graus mitjans i batxillerats que ofereix l’IES Bellaguarda, com, per exemple: el de finances i administració, de producció agroecològica, projectes d’edificació; o també, graus de la Universitat Miguel Hernández i de la UNED, informació sobre escoles d’art, assessorament sobre l’accés a l’oposició de Policia Nacional i a l’Exèrcit Espanyol, estudis sobre tripulants de cabina o de creació de videojocs entre molts altres més.

“Estem informant als estudiants les eixides laborals que té l’ingrés a les forces armades i els requisits per a accedir”, ha explicat el sotstinent Rodríguez, de la Subdelegació de Defensa a Alacant en l’estand de l’exèrcit i policia.

“La fira ORIENTA’T és un bon lloc on l’alumnat que canviarà de cicle pot informar-se de les opcions que tenen a la seua disposició”; ha finalitzat la responsable municipal d’Educació, Vicenta Pérez. Àrea que, al costat de les orientadores dels dos centres educatius i la direcció organitzen, en aquest cas, la cinquena edició d’ORIENTA’T.

Pin It on Pinterest