Select Page

Amb motiu del mes de la dona, la regidoria de Joventut, encapçalada per Marta Lloret, ha organitzat una escape room virtual amb el títol “La mujer en el tiempo”. Una activitat que tracta de donar visibilitat a les dones rellevants i desconegudes i les seues fites.

Tot i que la temàtica és la mateixa que l’any anterior, que es va poder realitzar de manera presencial, esta edició compta amb nou contingut i noves proves. Els participants s’han d’organitzar en grups de quatre amics o familiars entre 12 i 35 anys que, en el cas de no ser convivents, hauran de resoldre el joc mitjançant videotelefonada. L’activitat estarà disponible des de l’1 de març fins que es completen les places, limitades a 150 equips.

“Aquest any no podem deixar passar una data tan important com és esta i, si la situació no ens ho permet, ens adaptem. Demostrem que la joventut és responsable, que sabem la magnitud del problema que estem vivint i que lluitem per la crisi sanitària i per les desigualtats de la millor manera, complint les mesures de seguretat i sanitàries.” Així afegia la representant municipal de Joventut.

Més informació i inscripcions en: www.lamujeraltea.es

Pin It on Pinterest