Select Page

Des de les regidories de Joventut i Educació de l’Ajuntament d’Altea posen a l’abast dels més xicotets i els joves, una variant telemàtica del tradicional Carnestoltes. En aquesta ocasió, per tal d’evitar aglomeracions i mantenir la distància de seguretat, s’ha organitzat un concurs de disfresses per a participar des de les xarxes socials.

Per a participar serà necessari disfressar-se, pujar una foto a Facebook o Instagram i etiquetar qualsevol dels perfils oficials de les regidories: @joventutaltea (Instagram), Regidoria d’Educació ALTEA i Regidoria de Joventut Altea (Facebook). També s’ha creat l’etiqueta #CarnestoltesAltea2021 per a agrupar a tots els participants i seguir l’activitat des de casa.

El termini per a presentar les participacions s’obrirà el divendres 12 de febrer fins el diumenge 14 i es tornarà a activar el següent cap de setmana del 19 al 21 de febrer. El jurat es reunirà una vegada acabat el termini per a decidir els guanyadors, que rebran un premi sorpresa que s’anunciarà pròximament.

Marta Lloret, regidora de Joventut, anuncia l’activitat com “una manera de continuar la part divertida del cap de setmana de Carnestoltes d’acord amb les restriccions sanitàries vigents”.

Pin It on Pinterest