Select Page

La regidoria de Majors de l’Ajuntament d’Altea, dirigida per José Luis León Gascón, ha disposat una Festa de Carnaval per a la gent gran del municipi, que tindrà lloc el diumenge 19 de febrer al CEAM.

Segons ha detallat l´edil, durant la festa, amenitzada amb música i ball, s´oferirà berenar als assistents i tindrà lloc a partir de les 18h.

En paraules de l’edil, “anime a totes les persones grans d’Altea que vinguen a gaudir de la Festa de Carnaval diumenge que ve, ja que ho passaran bé”.

Finalment, José Luis León Gascón ha convidat els grans a assistir disfressats.

I d’altra banda, el responsable municipal de Benestar Social i Majors ha avançat que a partir d’ara els balls dels diumenges destinats a gent gran es realitzaran cada setmana, perquè tenen demanda i la regidoria està en disposició d’oferir-los.

Pin It on Pinterest