Select Page

La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Altea ha organitzat divendres que ve, 25 de febrer, una festa infantil de Carnestoltes. La celebració, que tindrà lloc en l’avinguda de la Comunitat Valenciana, començarà a les 17.00 hores i finalitzarà a les 20.00 hores.

Durant la festa els xiquets i xiquetes podran gaudir de tallers, jocs, música i un espectacle infantil. Hi haurà berenar per a tots els assistents i aquells que vagen disfressats rebran un obsequi. La mascareta serà obligatòria.

“Reprenem la normalitat, sempre amb les precaucions pertinents, i no podíem deixar de celebrar una data tan assenyalada i que tant gaudeixen els xiquets i xiquetes com és el Carnestoltes. Se’ls ha preparat una vesprada divertida, amb activitats i jocs, en la qual esperem que gaudisquen i es divertisquen molt tots junts. Convidem a tots a vindre a compartir aquest Carnestoltes amb nosaltres”, ha comentat Vicenta Pérez, regidora d’Educació.

Pin It on Pinterest