Select Page

El Palau Altea Centre d’Arts es veu obligat a ajornar novament les dates dels espectacles previstos en la programació del primer trimestre del any, degut a la gravetat de la situació actual de la crisis sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Després de l’anunci de la Generalitat decretant el passat 25 de gener l’ampliació de les restriccions i l’adopció de noves mesures per a la contenció de la transmissió del virus, que es troba en aquest moment en fase de «transmissió comunitària sense control» , amb la finalitat de vetlar per la seguretat dels assistents i dels artistes i garantir l’accés de tot el públic als espectacles programats, Palau Altea ha decidit ajornar la programació dels espectacles previstos per a aquest primer trimestre de 2021.

L’actuació de Ara Malikian, acompanyat del pianista Iván “Melon” Lewis, un dels espectacles més esperats d’aquesta temporada previst per al pròxim cap de setmana, ha hagut de ser ajornada al pròxim 24 abril amb una doble funció que busca no deixar a ningú sense gaudir d’aquesta màgica nit, de la mà del ja reconegut carisma de l’intèrpret.

Així mateix, la data de El musical de la granja, la proposta del pròxim cap de setmana per als més xicotets es trasllada al pròxim 2 de maig, una jornada en la qual riurem, ballarem i cantarem sense parar.

El musical La Llamada, que ja va haver de ser ajornat per les mateixes circumstàncies, està previst per a el proper mes de juliol, els dies 2 i 3, moment en el qual esperem poder gaudir d’aquest espectacle d’èxit amb cançons originals, espectaculars veus i una banda en directe. Aquesta comèdia sobre la fe, l’amistat, el primer amor i la cerca de la identitat ja ha sigut guardonada en múltiples ocasions i compta amb una gira per més de 30 ciutats en què més d’1.000.000 de persones ja han sentit “La Llamada”.

Així mateix lamentem comunicar que els espectacles Fuego, del Ballet d’Antonio Gades, així com l’òpera Turandot producció de l’Orquestra de la Donbass Ópera, han cancel·lat les seues gires pel que no podrem comptar amb ells en aquesta temporada.

El nostre teatre continua apostant per la cultura com una activitat segura i per mantindre la més alta qualitat en cadascuna de les seues representacions, per la qual cosa estem treballant per a garantir les millors condicions per al públic i els artistes.

En les següents setmanes es donaran a conéixer els esdeveniments previstos per als pròxims mesos i que completaran la programació de la temporada de primavera, sempre que la situació permeta que se celebre.

Tots els detalls de la programació amb dates, horaris i preu d’entrades es poden consultar a través de la nostra pàgina web i les xarxes socials.

Pin It on Pinterest