Select Page

Desenvolupada a Altea el mes de novembre passat, amb motiu del Dia Internacional contra la Violència de Gènere, la campanya “Dona La Cara”, ha sigut guardonada a nivell internacional amb el Premi Reed Latino a Millor Campanya de Conscienciació Social. Així ho ha donat a conèixer Vicenta Pérez, regidora d’Igualtat.

Els Reed Latino, celebrats a Cancún (Mèxic), són premis dirigits a la indústria de la comunicació i màrqueting polític, organitzats per la revista Campaigns & Elections en espanyol. Esta campanya ha sigut creada per Álvaro Ortuño i Joan Gonçales i Nogueroles i s’ha adaptat a diferents municipis de la Comunitat Valenciana, com Benaguasil, Cheste, Vilamarxant i La Pobla de Farnals, amb la finalitat d’informar i sensibilitzar a la ciutadania contra la violència masclista.

L’edil d’Igualtat s’ha mostrat entusiasmada amb la notícia i ha assenyalat que, “a Altea no hi ha lloc per a les conductes masclistes ni les resistències a la igualtat. Continuarem lluitant per aconseguir una igualtat real”.

Pin It on Pinterest