Select Page

El Cantó del Palasiet, Mallol i Bon Vent, restaurants guanyadors de la present edició.

El regidor de Comerç, Miguel de la Hoz, ha fet lliurament en el matí de hui dels premis als tres restaurants que més puntuació han obtingut en les jornades gastronòmiques organitzades per esta regidoria i que van tenir lloc del 6 a 15 d’este mes de novembre. Els guardonats han sigut El Cantó del Palasiet amb el primer premi; restaurant Mallol, amb un segon premi i el tercer premi ha sigut per al restaurant Bon Vent del Club Nàutic.

L’edil de Comerç ha explicat que estos premis s’atorguen tenint en compte el nombre de menús que ha servit cada participants i també la qualificació que els clients han fet de la seua oferta.

Durant el lliurament de diplomes De la Hoz ha agraït la participació de tots els restaurants en esta edició de La Cuina de les Barques; així com ha felicitat els guanyadors. “Esta és una edició especial de les jornades per les circumstàncies socials que estem travessant a conseqüència de la COVID-19, però, tot i això, la valoració de les mateixes és positiva perquè la gent ha respost i s’han servit 590 menús”; ha apuntat el responsable municipal de Comerç.

En el transcurs de la cita de hui amb els restaurants guanyadors, l’edil ha recollit el sentir d’estos, que han reconegut que entre les bondats d’unes jornades gastronòmiques com estes es troba la captació de nous clients.

D’altra banda, esta mateixa setmana a Ràdio Altea, es realitzava el sorteig de premis als assistents a les jornades, resultant agraciats Paqui C. i Felisa B. amb dos premis de 100€ cadascun a gastar en el comerç local; Alejandro F. I Rosa R. amb sengles lots de vi gentilesa de Borpe; Magda M. i Cristina M. qui rebran 2 packs de cervesa artesana Althaia; els 2 packs de vi de taronja Príncep d’Azahar gentilesa de Cellers Sendra han estat per A.Ş. H. i Ángel P; un pack de Productes Stepy que ha recaigut en A.Ş. Heinze i el menjar per a dues persones al restaurant guanyador, el Cantó del Palasiet, la gaudirà Azahara I.

Finalment Miguel de la Hoz ha agraït el patrocini de les jornades per part de Borpe, Stepy, Cerveses Althaia, Cellers Sendra i Xocolates Clavileño.

Pin It on Pinterest