Select Page

L’edil de Foment de l’Ocupació i responsable municipal de EuroAltea, Maria Antonia Laviós, ha animat als joves alteans d’entre 18 i 30 anys que estiguen buscant feina a interessar-se per les possibilitats que el projecte Eurodissea posa a la seua disposició.

Laviós ha explicat que, “Eurodisea és un programa d’intercanvi de l’Assemblea de les Regions d’Europa (ARE) que ofereix pràctiques de tres a set mesos, a l’estranger a joves”. “Pràctiques que són remunerades amb un salari mensual, a més d’un curs d’idioma, allotjament, segur i certificat”; ha afegit l’edil.

“Eurodisea té per objecte proporcionar als joves alguna experiència professional i, alhora, donar-los l’oportunitat d’aprendre una llengua estrangera o millorar el seu coneixement sobre ella”. Ha matisat la regidora de Foment de l’Ocupació; qui insta els joves d’Altea a consultar les ofertes disponibles a través del programa Eurodissea+ o a l’Oficina de Projectes Europeus d’Altea, situada a la Casa de Cultura.

Com ha apuntat l’edil, Eurodissea promou la integració en el món laboral de joves de diferents ambients i amb diferents experiències educatives; adquisició d’experiència professional; oportunitat per aprofundir el coneixement d’una llengua estrangera; possibilitat de provar capacitats socials i culturals; augment de la capacitat d’ocupació i major adaptació al mercat internacional laboral.

Maria Antonia Laviós ha conclòs recordant l’estada de 4 Eurodisees a Altea a hores d’ara, a les que l’Oficina de Projectes Europeus i Turisme d’Altea van donar la benvinguda fa uns dies. Són quatre xiques procedents de diferents països de la UE que a hores d’ara es troben treballant a l’Ajuntament d’Altea durant 5 mesos a l’oficina de EuroAltea i en la Tourist Info.

Pin It on Pinterest