Select Page

La Regidora d’Educació i Igualtat, Vicenta Pérez, anuncia que el Taller de Cuina dirigit a l’alumnat de 6è de Primària es dedicarà a la cuina internacional i la protagonista serà la gastronomia Hindú. Este taller serà impartit pels xefs del restaurant Crown of India.

Com ha assenyalat l’edil, la iniciativa es desenvoluparà a l’Aula de Cuina de la FPA durant el mes de novembre i complirà amb les mesures anti COVID-19.

Vicenta Pérez ha comentat que “a més d’introduir els alumnes en una altra cultura, com és en este cas la cuina Índia, el taller té també per objecte ensenyar als participants a que vegen la cuina propera, de manera divertida, per que siguen ells mateixos els qui puguen preparar el seu menjar i no dependre dels precuinats, així com aprendre a netejar la zona de treball i mantenir la higiene corresponent per així conscienciar-se que la cuina és un espai d’igualtat, que en cap cas ha d’estar associat al gènere “.

Esta activitat, englobada en el programa “Anem a cuinar”, que va per la seua cinquena edició, està enfocada als alumnes de 4t, 5è, 6è de Primària, dels cinc col·legis públics del municipi i 1r de l’ESO, dels dos instituts.

Vicenta Pérez ha destacat que “es tracta d’una activitat que es brinda des de la Regidoria d’Educació i Igualtat als centres i la veritat és que estem molt contents de la resposta dels mateixos amb una total participació dels centres, als qui agraïm la seua col·laboració. Este any intentarem a més a més recuperar les activitats que no es van poder realitzar el curs passat per motiu de la pandèmia “.

Finalment, la regidora ha volgut agrair també la col·laboració en este projecte del restaurant hindú Crown of India.

 

Pin It on Pinterest