Select Page

Mari Laviós, regidora de Participació Ciutadana, ha presentat els diversos tallers que des ‘d’Altea Participa’ es duran a terme en la Setmana Intercultural, que tindrà lloc del 22 al 24 de setembre.

L’edil ha explicat que “des de la Diputació d’Alacant ens han concedit una subvenció de 1.250€ per a la inclusió de persones estrangeres del municipi. Per este motiu, hem organitzat el taller ‘Oportunidades de Altea’ per a estrangers i dos tallers de cuina, dirigits a tots els ciutadans, amb la finalitat de donar a conèixer plats tradicionals d’Altea i la d’altres països, d’esta manera poder afermar els llaços d’unió entre les diferents cultures que resideixen en el nostre municipi.

El 22 de setembre donarà principi la Setmana Intercultural amb el taller ‘Oportunidades de Altea’, que tindrà lloc a la primera planta de la Casa de Cultura a les 11:30 hores. L’objectiu d’este taller és el d’orientar i ensenyar als assistents a saber comunicar-se amb l’Ajuntament; donar a conèixer les ofertes que s’ofereixen des de l’àrea d’Ocupació i Projectes Europeus, i mostrar el funcionament de l’àrea de Participació Ciutadana i els mecanismes per a participar en les decisions d’Altea.

El segon i tercer dia, es duran a terme dos tallers de cuina a l’Aula de Cuina. D’una banda, el dia 23 de setembre, de 17:30 a 19:00 hores, els participants aprendran a cuinar una ‘coca a la llumà’ i coneixeran el seu origen. D’altra banda i per a finalitzar, el dia 24, de 17:30 a 19:00 hores, els assistents prepararan un pastís de poma, postres típiques europees, i sobre el qual s’explicaran les diferents formes que existeixen de cuinar-ho.

Els interessats a participar hauran d’inscriure’s enviant un email a participacio@altea.es o telefonant al 965 842 853. Les places són limitades i l’ús de màscara és obligatori.

Pin It on Pinterest