Select Page

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament d’Altea ha posat en marxa un nou taller amb l’objectiu d’implementar i promocionar els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 en l’àmbit local. El taller ‘Focus group’ està destinat al teixit associatiu de la localitat i s’emmarca dins del projecte de governança per al desenvolupament sostenible: Altea 2030.

Tindrà lloc demà, 15 de febrer, de 18.00 a 20.00 hores a la Casa de Cultura. En ell es tractaran els objectius dels ODS 16, pau, justícia i institucions solgudes i el 17, aliances per a aconseguir els objectius. Aquest taller, de caràcter informatiu-propositiu analitzarà l’estat de l’associacionisme en el municipi i posteriorment proposarà solucions alineades amb els ODS.

“Organitzem una nova activitat amb la finalitat de poder portar a terme la implementació dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a Altea. Un taller per al qual sol·licitem la màxima participació, perquè sense els agents del teixit associatiu alteà no podrem aconseguir els ODS en l’àmbit local, la seua opinió i experiència és imprescindible per a continuar avançant en aquest important projecte”, ha comentat la regidora de Participació Ciutadana, Maria. A. Laviós.

Pin It on Pinterest