Select Page

La regidora de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós, informa que el proper 25 d’agost tindrà lloc la primera reunió amb els representants de les associacions veïnals d’Altea per a tractar els futurs estatuts del Consell de Veïns i Veïnes. “L’objectiu de la reunió és posar en comú idees i necessitats per a crear un Consell Veïnal  que servisca per a millorar la comunicació i col·laboració entre l’Ajuntament i les associacions veïnals d’Altea”, ha explicat la regidora.

“Si pertanys a una associació veïnal i esta no ha rebut el e-mail amb la convocatòria de la futura reunió, per favor envia un e-mail a participacio@altea.es i ens posarem en contacte amb la mateixa”; ha matisat Maria A. Laviós; qui ha afegit que “portem molt de temps treballant des de Participació Ciutadana per a enfortir el teixit associatiu i millorar la comunicació entre associacions i Ajuntament, per este motiu hem convocat esta reunió, amb la idea de constituir el primer Consell de Veïnes i Veïns d’Altea”.

 

Pin It on Pinterest