Select Page

La Regidoria de Participació ciutadana de l’Ajuntament d’Altea contínua amb la labor de difusió del nou servei gratuït de mediació de conflictes Mediaprop. En aquesta ocasió, ha organitzat una xarrada informativa per a tota la ciutadania el dilluns, 12 de desembre, a les 19 hores a la Casa de Cultura.

Mediaprop és una via alternativa a la resolució de controvèrsies que permet a les parts en conflicte arribar als seus propis acords sense la intervenció judicial i amb l’ajuda d’un professional mediador. El servei de Mediaprop pot respondre a controvèrsies de diferent índole, des de conflictes familiars, veïnals, laborals, entre empreses o bé amb l’administració.

Aquest servei és finançat per la Conselleria de Justícia de la Generalitat Valenciana i gestionat pel Col·legi de l’Advocacia d’Alacant i s’impartirà en el Jutjat de pau (Passatge Llaurador, 3), els dilluns i dimecres, de 9.30 a 13.30 hores. Es pot sol·licitar cita prèvia al correu mediaprop@icali.es o assistir sense cita prèvia.

“Convide a tota la ciutadania a acudir a aquesta xarrada i informar-se d’aquest nou servei, una oportunitat per a poder resoldre conflictes sense necessitat de plets amb ajuda de professionals de l’advocacia. Utilitzant la mediació, ajudem a descongestionar els jutjats i a més d’estalviar diners, perquè és gratuït, acurtem terminis en la resolució de conflictes” ha comentat la regidora de Participació Ciutadana, Maria Antonia Laviós.

Pin It on Pinterest